دوباره آن زمان از سال است: فصل چیدن طبع سیب و چندین دلیل خوب وجود دارد که چرا می خواهید یک سبد را پر کنید.
سیب نه تنها به تنهایی یا وقتی به غذاها اضافه می شود طعم خوشمزه ای دارد، بلکه دارای فواید سلامتی نیز می باشد.
جسیکا لوینسون، RDN، کارشناس تغذیه آشپزی در Westchester، می گوید: سیب با فواید سلامتی متعددی از جمله بهبود سلامت روده و کاهش خطر سکته مغزی، فشار خون بالا، دیابت، بیماری قلبی، چاقی و برخی سرطان ها مرتبط است. یورک.
طبق گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، یک سیب با اندازه متوسط منبع خوبی از فیبر است: حاوی 4.8 گرم ماده مغذی است.
همین سیب منبع خوبی از ویتامین C است و 9.2 میلی گرم به همراه مقادیر کمی دیگر ویتامین ها و مواد معدنی دارد.
سارا گلد انزلوار، RDN، صاحب سارا گلد نوتریشن مستقر در بوستون، یخچال جنرال پیشنهاد میکند میوه را به سالاد یا پنیر کبابی اضافه کنید، سیبهای پختهشده را برای یک دسر سالم درست کنید، یا مقداری مرغ پخته با سیب را در اجاق آهسته بپزید.
آنزلوار میگوید: «همه سیبها دارای فوایدی هستند، کاپشن چرم اصل اگرچه محتوای مواد مغذی و آنتیاکسیدانی از سیبی به سیب دیگر کمی متفاوت است بهترین سیب، نوعی است که از آن لذت میبرید.»
در اینجا دلیل دیگری وجود دارد که عبارت “یک سیب در روز کمک می کند تا دکتر را دور نگه دارد” ممکن است تا حدی حقیقت داشته باشد.
یک سیب آبدار را بچشید و ممکن است در این فرآیند به حفظ سلامتی تیکر خود کمک کنید. Anzlovar میگوید:
«مطالعات مصرف سیب را با کاهش خطر بیماریهای قلبی مدل پالتو چرم زنانه ترک عروقی مرتبط دانستهاند، که ممکن است با مزایای کاهش کلسترول فیبر محلول موجود در سیب مرتبط باشد.»
- منابع:
- تبلیغات: